AVG wetgeving/ privacyverklaring.

Wij gebruiken uw gegevens die u invoert in het contact formulier of per e-mail verstuurd vertrouwelijk om tot eventueel een opdracht te komen. Wij gebruiken de gegevens niet voor reclame doeleinde en wordt niet aan derden gegeven.

Cookie melding.

Taartendoos, gevestigd aan Monnetsingel 45, 6716 RA in Ede, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.taartendoos.nl, Monnetsingel 45, 6716RA Ede, 0318-846401

B.W. Cost-Lensink is de Functionaris Gegevensbescherming van Taartendoos. Zij is te bereiken via info@taartendoos.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Taartendoos verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

– Rekeningnummer en naam rekeninghouder (alleen na betaling)

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@taartendoos.nl dan verwijderen wij deze informatie.

Nadat een opdracht geplaatst is en er een betaling plaatst heeft gevonden  zal deze in de administratie verwerkt worden. Hierdoor worden het rekeningnummer en de naam van de rekeninghouder in de administratie opgenomen.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Taartendoos verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Je te kunnen bellen of e-mailen of in contact te komen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– Op het opdrachtformulier om de te leveren dienst te koppelen aan de juiste persoon.

– De financiële gegevens worden alleen gebruikt in de financiële administratie.

– Om evt. goederen en diensten bij je af te leveren

– Taartendoos verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte en de administratie.

Geautomatiseerde besluitvorming

Taartendoos neemt wel op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens  tussen zit. Taartendoos gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: [Gmail, e-mail contact, juiste communicatie met de klant, Google heeft een streng veiligheidsbeleid] [Excel, Administratie, om aan de financiële administratie verplichtingen te voldoen, Alleen beschikbaar op onze eigen laptop welke beveiligd is met Norton [Google drive, om de opdrachtformulieren aan te maken, via Google drive zijn de formulieren sneller beschikbaar op andere plaatsen zoals een mobiele telefoon, Google heeft een strenge beveiliging.]

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Taartendoos bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Naam:                                -in de financiële administratie moet deze 7 jaar bewaard worden
-Op het opdrachtformulier wordt deze max 2 jaar bewaard i.v.m. terug kerende opdrachten, klanten willen dezelfde taart of aantal als vroeger, etc.
-In E-mail wordt deze na maximaal 2 maanden na de uitvoerdatum van de opdracht verwijderd. Mocht het niet tot een opdracht komen dan zullen deze binnen 4 weken verwijderd worden.

Adresgegevens:              – worden niet bewaard in de financiële administratie
-Op het opdrachtformulier wordt deze max 2 jaar bewaard i.v.m. terug kerende opdrachten, klanten willen de zelfde taart of aantal als vroeger, etc.
-In E-mail worden deze na maximaal 2 maanden na de uitvoerdatum van de opdracht verwijderd. Mocht het niet tot een opdracht komen dan zullen deze binnen 4 weken verwijderd worden.

Telefoonnummer:         – worden niet bewaard in de financiële administratie
-Op het opdrachtformulier wordt deze max 2 jaar bewaard i.v.m. terug kerende opdrachten, klanten willen de zelfde taart of aantal als vroeger, etc.
-In E-mail worden deze na maximaal 2 maanden na de uitvoerdatum van de opdracht verwijderd. Mocht het niet tot een opdracht komen dan zullen deze binnen 4 weken verwijderd worden.

E-mail adres:                   – worden niet bewaard in de financiële administratie
-Op het opdrachtformulier wordt deze max 2 jaar bewaard i.v.m. terug kerende opdrachten, klanten willen de zelfde taart of aantal als vroeger, en zijn makkelijker terug te vinden, etc.
-In E-mail worden deze na maximaal 2 maanden na de uitvoerdatum van de opdracht verwijderd. Mocht het niet tot een opdracht komen dan zullen deze binnen 4 weken verwijderd worden.

Bankgegevens:               -in de financiële administratie moet deze 7 jaar bewaard worden
-Op het opdrachtformulier wordt deze niet genoemd.
– Mocht deze vermeld zijn in e-mail, dan worden deze na maximaal 2 maanden na de uitvoerdatum van de opdracht verwijderd.

Overige gegevens:         Taartendoos heeft niet de intentie (andere) gevoelige gegevens te verzamelen. Mocht dit in de e-mail genoemd zijn door de klant, dan zal dit niet verder komen dan de e-mail wisseling. Deze worden dan na maximaal 2 maanden na de uitvoerdatum van de opdracht verwijderd. Mocht het niet tot een opdracht komen dan zullen deze binnen 4 weken verwijderd worden.

Delen van persoonsgegevens met derden

Taartendoos verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Taartendoos gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door  Taartendoos heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@taartendoos.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Taartendoos wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Taartendoos neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@taartendoos.nl. Taartendoos heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen: Goed beveiligingsprogramma op de laptop, Hosting provider met extra strenge firewall, wachtwoorden worden regelmatig veranderen,  TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten