Taartendoos in de pers


Ondanks dat ik mij vooral richt op wat ik doe en eigenlijk niet adverteer, wordt ik toch regelmatig opgepikt door de media. Hier een aantal voorbeelden:

De gelderlander

In de krant de Gelderlander heeft een item gestaan over mij. Zie hiernaast het artikel. Ook in de Edese kranten heb ik al eens gestaan. 

Gastblogger

http://www.taarten-decoreren.com/blog/tag/taartendoos/ 
tot de site stopte ben ik gastblogger geweest bij taarten decoreren 

Nieuws vallei

Nieuwsvallei kwam een item maken over de Cake Smash rage. http://www.nieuwsvallei.nl/regionieuws/cake-smash-taart-overgewaaid-vanuit-amerika/1256

Vrouwen tijdschrift vriendin

Een leuke actie heb ik gedaan toen het blad een jubileum uitgave had. 

Backstreetboys


Een andere passie van mij zijn de Backstreet Boys, en ja ze bestaan nog. 
Al 2 x heb ik een taart voor de mannen gemaakt en deze mogen geven. En beide keren is er een filmpje over gemaakt. Misschien niet echt in de pers. Maar voor mij wel erg belangrijk ? 

De foto hiernaast is van Nick’s solo tour. Via zijn manager mocht ik deze taart geven.   

Mjam taart magazine


Mjam taart! is het eerste en eigenlijk ook het enigste Taarten magazine van Nederland. Opgericht door een aantal enthousiaste taarten maaksters omdat ze vonden dat het toch echt tijd was voor een Nederlandstalig magazine. Uitgegroeid tot een groot blad met een eigen beurs. Ook ik mocht in dit blad staan en heb op hun Facebook al eens een actie gedaan. 

Bruidstaart

Voor de bruidstaart special heb ik een muizenbruidstaart gemaakt. elk stapje stap voor stap meegenomen en op de foto laten zetten. Bijzonder om in dit mooie blad te mogen staan. 

Rode kever

Mijn zoontje staat zelfs op deze foto in de Mjam taart! voor deze rode kever. Tijdens de fotoshoot zochten we naar een leuke manier om deze kever er echt uit te laten komen.  Met mijn mooie jongen erbij is dat goed gelukt. 

Mjam taart tractor

Voor deze special heb ik 2 items gemaakt, waaronder een leuke tractor in de modder. 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten